Moikka, mä olen Taru

 
About me - 1-2.jpg

I JUST WANNA GO ON MORE ADVENTURES, BE AROUND GOOD ENERGY, CONNECT WITH NEW PEOPLE AND LEARN NEW THINGS AND GROW.

Siinä englanniksi lyhyesti voimat mitkä mua vie eteenpäin. Olen sellainen yhdenlainen järkkäilijä - olen oikeastaan tehnyt sillä uraninkin markkinoinnin projekteja vetäen. Nykyään autan pienyrityksiä loistamaan digitaalisessa maailmassa. Omistan aivan liikaa kyniä ja vihkoja, rakastan isoja korvakoruja ja kauniita sisustuksia ja juon paljon teetä (maidolla of course). 

 

 

 

SOMETIMES I FEAR THAT I WILL FALL, BUT THEN AGAIN, WHAT IF I CAN FLY

Olen asunut Englannissa, Tanskassa ja tällä hetkellä asumme perheeni kanssa Etelä-Kaliforniassa, Huntington Beachilla. Tykkäämme myös reissata paljon - lähelle ja kauas. Haluan jakaa kaiken sen kauniin mitä matkoillamme näemme. 

About me - 2.jpg

About me - 3.jpg

DON'T BE SHY TO ASK FOR HELP

Olen työskennellyt markkinoinnin parissa yli 10 vuotta. Siinä jos jossain oppii, että kaikkea ei tarvitse eikä voi tehdä itse. Viisas yrittäjä delegoi ja valjastaa oikeanlaiset kumppanit auttamaan niissä asioissa, jotka eivät ole omaa ydinosaamista. 

Minulla on sekä liiketoiminnan/ markkinoinnin, että visuaalisen viestinnän ja multimedian kansainväliset tutkinnot (BBA - Marketing & Management & AP Multimedia designer). Kokemukseni ja harrastuneisuuteni ovat kerryttäneet nykyisen taitokomboni; kaikki pienyrityksien tarvitsemat digimarkkinointitoiminnot.


"SOME DAYS YOU EAT SALADS AND GO FOR A RUN. SOME DAYS YOU EAT CHOCOLATE AND STAY IN YOUR PJ’S. IT’S CALLED BALANCE."

Kun en työskentele nettisivujen tai digimarkkinoinnin parissa tai näpyttele blogiani, minut löytää todennäköisimmin uimasta tyttäreni kanssa, tutustumassa johonkin uuteen ravintolaan, kaupunkiin tai kauppaan ja silloin tällöin myös kuntosalilta. Uskon, että elämä on mukavampaa kun on löytänyt itselle sopivan mixin asioita mistä pitää ja löytänyt niiden välille hyvän tasapainon. 

About me - 4.jpg

Jutellaan mistä vaan, ota rohkeasti yhteyttä: taru(@)taruhanna.com