Kauniit ja simppelit nettisivut - Case: Hiushuone Hemma

Hiushuone Hemma -kampaamon kauniit ja simppelit nettisivut
Hiushuone Hemma brändivalokuva - punaiset hiukset ja keltainen paita
Hiushuone Hemma kampaamon brändivalokuva

Ihailen ahkeria, aikaansaavia ja omia unelmiaan toteuttavia henkilöitä. Olen ilokseni tavannut tällaisia henkilöitä paljon ja yksi heistä on Liisa, Hiushuone Hemman omistaja ja perustaja. Liisa avasi oman kampaamon ja tarvitsi sille nettisivut. Olen onnekas, että sain tukea omalla osaamisellani sitä jännittävää uuden yrityksen alkutaipaleen aikaa. Suunnittelin ja tuotin hiushuonehemma.fi -sivuston Squarespace -alustalla. 

Kauniit ja simppelit nettisivut

Jokaisella brändillä / yrityksellä on omanlaiset tarpeet nettisivuille riippuen millä alalla ollaan, mitä niillä yritetään saada aikaiseksi, millaiset ihmiset niitä käyttää, ja mitkä ovat niiden ylläpitäjien toiveet ja resurssit. Nettisivujen tekeminen voi olla hyvinkin nopea ja helppo juttu jos haluaa esimerkiksi tehdä vain kauniin "digitaalisen käyntikortin" nettiin. Mutta aina kun nettisivut tehdään, on hyvä miettiä miten ne voivat olla sinulle ja yrityksellesi hyödyksi ja miten ne palvelisivat asiakkaitasi mahdollisimman hyvin ja jotta sinä pääsisit tavoitteeseesi.

Se, että sinulla ei ole paljon sisältöä, ei tarkoita, että sivut olisivat välttämättä huonot. Tärkeintä on huolehtia, että sivusi ovat toimivat, ne ovat SEO optimoituja ja ne tukevat brändiäsi. Ja kaiken tämän voi tehdä siten, että lopputuloksena on kauniit ja simppelit nettisivut.

Liisa ja Katja loihtivat upeita tukkia harva se päivä ja ovat ihastuttavia tyyppejä. Nettisivujen suunnittelun ja tuotannon lisäksi otin kampaamon tiloista sekä Liisasta ja Katjasta valokuvia verkkosivuja, sosiaalista mediaa ja muita markkinointikanavia varten. 

 

PALVELUSETTI

  • Verkkosivujen tarvekartoitus, suunnittelu & toteutus (sisältäen opastuksen sivuston ylläpitoon)

  • Valokuvaus (kuvat verkkosivuille, tila, ihmiset, tapahtumat)