Toimiva digipaletti kampaamolle - Case: Kauneusstudio FAB

Kauneusstudio FAB nettisivut
Kampaamon nettisivut

Jos joistan naisista voi käyttää ilmaisua powerhouse (= one having great drive, energy, or ability) niin se on Järvenpääläisen Kauneusstudio FABin perustajista Hannasta ja Kristasta. Kun FAB halusi vuonna 2015 uudistautua ja pysyä ajan hermolla silloisen bloginsa ja nettisivujensa kanssa, hyppäsin remmiin ja autoin heitä löytämään heille sopivan tavan toimia digitaalisessa maailmassa avustamalla blogin luotsaamisessa, ja tuottamalla heille www.kauneusstudiofab.com -verkkosivut Squarespace -alustalla.

Hanna on sittemmin jo lopettanut kampaanjan hommat FABin puikoissa ja muuttanut ulkomaille ja sivustokin on tehty tämän postauksen kirjoituspäivänä melko tarkalleen 4 vuotta sitten. Mutta haluan tuoda heidän tarinansa esille, koska se on mielestäni hyvä esimerkki siitä miten kannattaa ulkoistaa digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän asioita jos ne eivät ole itselle ominaista puuhaa JA tämä nettisivu on loistava esimerkki siitä miten Squarespace -sivustot pitävät aikaa ja niiden kanssa ei tule minkäänlaisia plugineista tai päivityksistä johtuvia virhetilanteita, koska sellaiset asiat hoituvat Squarespacen puolesta automaattisesti.@kauneusstudiofab
@hannafabulous
@krista_rock

PALVELUSETTI

  • Konsultointi: Blogin kehittäminen ja sen yhteentoimivuus nettisivujen kanssa

  • Nettisivujen suunnittelu & toteutus (sisältäen opastuksen sivuston ylläpitoon)

 

BRIEFLY IN ENGLISH

The ladies of FAB hair studio are real powerhouses; they've made their dream come true by having their own hair studio, they travel and educate piers on latest hair trends and Hanna has also studied photography. I was lucky to be able to help them on their journey by consulting on blogging and creating a website www.kauneusstudiofab.com for them.