Näin lisäät Linktr.ee:n avulla useita linkkejä Instagram -tilillesi

 
Näin lisäät Linktr.ee:n avulla useita linkkejä Instagram -tilillesi

Monesti Instagramia käytettäessä nousee kysymykseksi miten saisi lisättyä useita linkkejä profiiliin, koska Instagram antaa lisätä tällä hetkellä vain yhden linkin.  Linktr.ee on palvelu, joka muodostaa yhden linkin, jonka alle voit lisätä useita haluamiasi linkkejä jakoon ja siten antaa mahdollisuuden ohjata profiilissasi kävijöitä useampiin eri osoitteisiin. Yllä olevassa kuvassa näet kuinka minun IG profiilissani on tuo Linktr.ree:llä muodostettu yksi linkki. Sitä klikkaamalla kävijälle aukeaa uusi sivu, joka sisältää ne kaikki linkit, jotka haluat jakaa, joka näyttää tuolta kuin alla olevassa kuvassa NUMERO 3. KOHDAN näkymä. 

linktree-numeroilla.jpg

Tämän postauksen ylimmäisenä löytyy video, jossa opastan tarkemmin miten käytät Linktr.ee:tä. Tässä myös kirjalliset ohjeet: 
 

Näin käytät Linktr.ee:tä 

Kirjaudu palveluun: LinkTree 

Yllä olevan kuvan numeroiduissa kohdissa:

  1. Voit lisätä uuden linkin omaan listaasi

  2. Määrittelet linkille nimen ylemmälle riville ja alempaan riviin kopioit url osoitteen

  3. Näet miltä linkkilistasi näyttää

  4. Pääset kopioimaan oman Instagramkohtaisen linkkisi url -osoitteen, jonka liität sitten Instagram profiilisi linkki -kohtaan.


Muita vinkkejä Linktr.ee:n käyttöön

  • Voit vaihdella linkkejä aina tarpeen mukaan, esimerkiksi voit tehdä vaikka jokaiselle uudelle blogipostaukselle aina oman uniikin osoitteen ja poistaa edellisen aina uutta tehtäessä

  • Voit myös ns. perus nettisivu, Facebook -sivu yms. ohjauksien lisäksi tehdä vaikka yleisen 'Uusimmat blogikirjoitukset' tai 'Blogi' linkit

  • Muista hyödyntää linkkejä myös aina silloin kun esim. töitäsi on esillä jossain ulkoisissa paikoissa, esim. sinusta on tehty haastattelu jollain sivulla, tai olet itse tehnyt vieraskynäkirjoituksen jonkun blogiin tms.

  • Mieti ja kirjoita Instagram -julkaisujesi tekstit siten, että ne hyödyntävät näitä linkkejä ohjaamalla kävijät eteenpäin Instagramista, jotta voit saada esim. trafiikkia nettikauppaasi, kerättyä ihmisiä uutiskirjelistallesi tai lukemaan blogiasi jne.

  • Jokaisen linkin kohdalla näet roskakorin kuvan vieressä olevasta statistiikka -kuvasta kuinka monta kertaa kutakin linkkiä on klikattu.

  • Voit myös pitää Linktr.ee:n hyvin simppelinä ja vain jakaa esim. Verkkokauppasi ja uutiskirjelistasi osoitteet, jolloin saat herkemmin ohjattua ihmisiä juuri niihin paikkoihin mitkä ovat tavoitteenasi ykköslistalla.

Linktr.ee palvelee kivalla ja simppelillä tavalla Instagramin linkki-rajoittuneisuuteen. Palvelu on helppo käyttää ja tosiaan nämä perustoiminnot ovat ilmaisia.