Cart 0
 
NETTISIVUT-bannerikuva.jpg
 

Nettisivut

Teen nettisivuja pienyrityksille Squarespace -alustalla. Toteutan erityisesti pienyrityksille visuaalisesti ja markkinointiviestinnällisesti räätälöityjä verkkosivustoja. Pitkän kokemukseni ansiosta osaan neuvoa sinulle ratkaisut erilaisiin teknisiin sekä markkinoinnillisiin tilanteisiin.

 
Squarespace Circle jäsen leima
 
 

Nettisivupaketti

ALK. 1100€ + alv

Teen nettisivut Squarespace -alustalla siten, että ne herättävät brändisi eloon verkossa, toimivat kaikilla päätelaitteilla ja auttavat pääsemään tavoitteisiisi. Nettisivupakettini sisältää kaiken tarvittavan pienyrittäjien nettisivuille.

NETTISIVUPAKETTI SISÄLTÄÄ:

 • Alkukartoitus

 • Mobiilioptimoidut / responsiiviset sivut

 • Domainin yhdistämisen ohjeet

 • 1-10 sivua + blogi/ajankohtaista -osio

 • Sisällönsyöttö (asiakas toimittaa kuvat sekä tekstit)

 • Brändisi kanssa linjassa oleva visuaalisuus

 • Sosiaalisen median liitännät

 • SEO perusteet (asiakas suunnittelee itse SEO sisällön minun avustuksellani)

 • Sivuston päivittämisen opastusvideot

 • Julkaisun tuki

MUUT KULUT:
Suunnittelun ja tuotannon hinnan lisäksi Squarespace -nettisivuista tulee kuukausimaksu (15€/kk tai 24€/kk + alv paketista riippuen) tai vuosimaksu (132€/vuosi tai 204€/vuosi + alv paketista riippuen). Squarespacen kulun lisäksi maksat verkkotunnuksesta eli domainista, sekä mahdollisesti domainisi mukaisen sähköpostiosoitteen. Nämä ulkopuoliset maksut hoidat suoraan ko. palveluntarjoajille.

KIINNOSTUIN PAKETISTA:

Nimi *
Nimi
 
ETUSIVU-2-tausta.jpg
 

Miksi Squarespace verkkoalusta sopii parhaiten pienyrittäjille:

 
NETTISIVUT-taru.jpg
 1. KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLISYYS
  Squarespacen käyttöjärjestelmä on hyvin intuitiivinen eikä sen käyttö vaadi koodaustaitoja. Kun perusteet on opittu, käyttö on hyvin nopeaa ja helppoa.

 2. VISUAALISUUS
  Squarespacella tehtyjen sivujen päivityksiä on helppo tehdä sotkematta sivuston yleisilmettä, koska pohjat ovat visuaalisesti eheitä.

 3. VERKKOSIVUT OVAT AUTOMAATTISESTI RESPONSIIVISIA
  Squarespacen verkkosivupohjat ovat automaattisesti responsiivisia, eli ne mukautuvat erikokoisille näytöille automaattisesti.

 4. SISÄÄNRAKENNETTU ANALYTIIKKA
  Vaikka Google Analyticsin käyttö on aina suotavaa, pääset hienosti ja helposti alkuun jo Squarespacen omilla analytiikka työkaluilla

 5. HELPPO YLLÄPITO
  Koska Squarespace perustuu kuukausihinnoitteluun, kaikki ylläpito kuuluu hintaan eli mikään sivuston osanen ei yhtäkkiä lakkaa toimimasta, koska joku plugin-osanen on vanhentunut tai päivittynyt. Squarespacen englanninkielinen asiakaspalvelu on huipputasoa.

 6. ERI ALUSTOJEN INTEGRAATIOT
  Squarespacella on helpottavia integraatioita eri alustojen ja palveluiden kanssa kuten Instagram, Pinterest, ja Mailchimp. Squarespacen kautta onnistuu myös saada Gmail G Suite sähköposti, sähköpostimarkkinointipalvelut (Squarespacen oma tai Mailchimp) ja blogitoiminallisuus kuuluu jokaiseen Squarespace -pohjaan.

 7. KAIKKI KUULUU KK-HINTAAN & VOIT ALOITTAA VAIKKA HETI
  Sinun ei tarvitse ladata mitään ohjelmia, plugineita, teemoja, varata hosting -palvelua tai levytilaa. Kaikki sisältyy kuukausihintaan. Jos haluat .fi päätteisen domainin, se tulee hankkia Suomessa valtuutetuilta myyjiltä, mutta muita domainejakin voit ostaa Squarespacen kautta.

 
 

Internet odottaa juuri sinun sisältöäsi

 
ETUSIVU-22-tausta.jpg
 

Nettisivujen tuotantoprosessi kanssani

 

1 ALKUKARTOITUS

Aloitan yhteistyön keskustelemalla kanssasi mikä on tilanteesi ja mitkä ovat toiveesi. Lähetän sinulle täytettäväksi alkukartoituslomakkeen ja sovitaan videopuheluaika. Sovitaan työlle aikataulu, kirjataan tarvittavat toimenpiteet ja päätetään seuraavat askelmerkit. Tässä kohtaa käydään läpi miten tuotat sivustosi sisällön. Jos tarvitset sisällön suunnittelussa tai tuotannossa apua, voin ohjata sinut jollekin upeista kumppaniverkostoni tekijöistä, josta löytyy valokuvaajia, graafikkoja ja copywritereita.


2 sisällön toimitus & sivuston rakennus

Kun olet toimittanut minulle sovittuna ajankohtana sivuston sisällön (brändimateriaali, kuvamateriaali, sivuston tekstit sekä hakukoneoptimoinnin avainsanalista), työstän sivuille brändisi näköisen ilmeen ja luon sovitut sivut. Lähetän sinulle päivityksiä matkan varrella, jotta voit seurata miten sivusi kehittyvät.


3 julkaisu ja sivuston hallinnan siirto

Kun kaikki on valmista julkaisua varten, opastan sinulle/tiimillesi nettisivujen/verkkokaupan päivityksen. Julkaistaan nettisivu sovittuna päivänä. Lopuksi siirrän sivuston hallinnan ja omistajuuden sinulle. Valmiin projektin jälkeenkin olen täällä tukemassa jos sitä tarvitset.