Miten voin auttaa?

Palvelut - nettisivut.png

Verkkosivut ja -kaupat

Tarvitsetko nettisivut ja/tai -kaupan? Ovatko nykyiset verkkosivusi vanhentuneet tai kaipaat niihin muutosta? Haluaisitko luoda uuden blogin?  Suunnittelen ja toteutan simppeleitä, asiakasystävällisiä ja brändiä tukevia verkkosivuja pienyrityksen tarpeisiin räätälöitynä. Tekemäni sivut ovat mobiilioptimoituja ja sinun on helppo päivittää niitä itse. Ja tehdäänpä ne vielä pienyrityksille sopivalla budjetillakin. 

Palvelut - markkinointi.png

Digitaalinen markkinointi

Haluatko apua digitaalisen markkinoinnin suunnitteluun ja/tai toteutukseen? Voit ulkoistaa digimarkkinointisi minulle joko osittain tai kokonaan. Tai ehkä haluat hoitaa markkinointiasi itse, mutta et oikein tiedä mistä aloittaa? 

Luodaan digimarkkinointipaletti juuri sinun tilanteeseesi sopivaksi siten, että asiakkaat löytävät luoksesi ja he voivat olla osa brändisi tarinaa.

Palvelut - inspiraatio.png

Ideoita ja inspiraatiota

Olen blogannut vuodesta 2010 saakka. Kaikki blogini ovat olleet digitaalisia muistivihkojani, jonne olen kirjannut hyödyllisiä ja kauniita asioita. Tällä hetkellä jaan blogissani vinkkejä pienyrityksen pyörittämiseen ja markkinointiin, hyväksi todettuja DIY ideoita kauniin arjen pyörittämiseen, hauskoja puuhia lasten kanssa tehtäväksi, sekä inspiraatiota kivojen kauppojen ja paikkojen muodossa.