Cart 0

Nettisivut Squarespacella -verkkokurssi

 
 
SQUARESPACEKURSSI-banneri.jpg
 

Haluatko oppia tekemään nettisivut itse?

LOPPUVUODESTA 2019 aukeaa verkkokurssi, jossa opetan sinua tekemään verkkosivut squarespacella

Verkkosivuja voi tehdä monenlaisella eri alustalla. Oman kokemukseni mukaan Squarespace on verkkosivujen alustana loistava etenkin sinulle jos et halua opetella koodausta, mutta haluat silti teknisesti huippuun hiotut verkkosivut. Voit aloittaa Squarespacella sivujen tekemisen vaikka heti ja opetella sen käytön itse ja se on ihan mahdollista, koska Squarespacen käyttö on juuri niin helppoa. Mutta ilman kokemusta nettisivujen maailmasta ja markkinoinnista todennäköisesti saat aikaan vain sen fyysisen nettisivun. Verkkokurssillani opetan sinua tekemään verkkosivut niin, että ne tukevat brändiäsi, löytyvät hakukoneista ja auttavat pääsemään tavoitteisiisi.

 

Miksi Squarespace verkkoalusta sopii parhaiten pienyrittäjille:

 1. KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLISYYS
  Squarespacen käyttöjärjestelmä on hyvin intuitiivinen eikä sen käyttö vaadi koodaustaitoja. Kun perusteet on opittu, käyttö on hyvin nopeaa ja helppoa.

 2. VISUAALISUUS
  Squarespacella on helppo saada aikaan visuaalisesti eheitä ja kauniita verkkosivuja, vaikka et itse osaisi suunnitella visualistiikkaa, koska sivujen rakennus perustuu valmiiden sivustomallien pohjalle

 3. VERKKOSIVUT OVAT AUTOMAATTISESTI RESPONSIIVISIA
  Squarespacen verkkosivupohjat ovat automaattisesti responsiivisia, eli ne mukautuvat erikokoisille näytöille automaattisesti.

 4. SISÄÄNRAKENNETTU ANALYTIIKKA
  Vaikka Google Analyticsin käyttö on aina suotavaa, pääset hienosti ja helposti alkuun jo Squarespacen omilla analytiikka työkaluilla

 5. HELPPO YLLÄPITO
  Koska Squarespace perustuu kuukausihinnoitteluun, kaikki ylläpito kuuluu hintaan eli mikään sivuston osanen ei yhtäkkiä lakkaa toimimasta, koska joku plugin-osanen on vanhentunut tai päivittynyt tms. Squarespacen englanninkielinen asiakaspalvelu on huipputasoa.

 6. ERI ALUSTOJEN INTEGRAATIOT
  Voit muutamalla napin painalluksella yhdistää Instagram, Facebook, Pinterest, Twitter jne. -tilisi sivuillesi. Squarespacen kautta onnistuu myös saada Gmail G Suite sähköposti, sähköpostimarkkinointipalvelut (Squarespacen oma tai Mailchimp) ja blogitoiminallisuus kuuluu jokaiseen Squarespace -pohjaan.

 7. KAIKKI KUULUU KK-HINTAAN & VOIT ALOITTAA VAIKKA HETI
  Sinun ei tarvitse ladata mitään ohjelmia, plugineita, teemoja, varata hosting -palvelua tai levytilaa. Kaikki sisältyy kuukausihintaan eikä sinun tarvitse hankkia mitään muuta, paitsi jos haluat .fi päätteisen domainin, se tulee hankkia Suomessa valtuutetuilta myyjiltä. Mutta alkuun pääset ilman sitäkin.

 
 

ilmoittaudu VERKKOSIVUT SQUARESPACELLA - verkkokurssista kiinnostuneiden listalle ja saat -10% kun kurssi tulee myyntiin

Tämä kurssi on sinulle jos:

 • Olet kiinnostunut oppimaan miten nettisivut tehdään itse

 • Haluat oppia miten nettisivut kannattaa sisällyttää markkinointiisi

 • Haluat tietää parhaat SEO ( = hakukoneoptimointi) käytännöt

 • Haluat nettisivut, joita osaat itse käyttää, ylläpitää ja kehittää ilman koodaustaitoja

 • Olet innokas oppimaan uutta

 
TARU-tausta2.jpg
 
Taru Salokangas tietokone ja padi kädessä istumassa lattialla

Miksi haluan opettaa sinulle miten tehdään nettisivuja?

Kun meidän kotiin 90-luvulla tuli internet, rakastuin siihen heti. Käytin paljon aikaa tietokoneella, kiinnostuin sen mahdollisuuksista ja latailin netistiä musiikkia ja tein omia minidiskejä (jep, olen niin vanha).

Lähdin Tanskaan opiskelemaan multimediaa. Tein siellä vuonna 2003 ensimmäiset nettisivuni (jep, yli 15 vuotta sitten). Siihen päälle opiskelin markkinointia Suomessa ammattikorkeakoulussa ja Englannissa yliopistossa. Ensimmäiset 10 vuotta työurastani tein mainos/digitoimistoissa projektipäällikkönä, jossa juuri ne digitaaliset markkinointijutut ja verkkosivuprojektit olivat mun juttu. Olen toiminut myös markkinointitehtävissä kansainvälisessä yrityksessä sekä lifestyle myymälän markkinointipäällikkönä, jossa sielläkin isoin projektini oli verkkokaupan suunnittelu ja luominen yhteistyökumppanien kanssa. Kaiken tämän ohella pidin paria eri blogia yli 10 vuotta ja harrastelin digituotantojen tekoa.

Olen elänyt internetin kehityksen vaiheet, kokenut verkkosivujen rakentamisen kehityskaaren ja tiedän miten se kaikki nivoutuu markkinointiin


Rakastan pienyritysten markkinointia ja uskon, että jokainen pienyrittäjä voi halutessaan oppia tekemään omaa markkinointiaan. Auttaakseni tässä prosessissa, haluan kertoa sinulle mitkä ovat ne järkevät tavat juuri nyt tässä ajassa tehdä verkkosivuja.

 
 

KYSYTTÄVÄÄ VERKKOKURSSISTA TAI SQUARESPACESTA?

Heräsikö sinulla kysyttävää miten verkkokurssista, tai ylipäätään Squarespacesta verkkosivualustana? Lähetä alla olevalla lomakkeella minulle kysymyksesi niin vastaan sinulle sähköpostitse.

Nimi *
Nimi
 
ETUSIVU-22-tausta.jpg
 

Tule verkkokurssin valmistumista odotellessa hengailemaan mun kanssa Instagramiin @tarusalokangaswork