Tarun korvikset giveaway

Kaikki, jotka minua vähääkään tuntevat, tietävät, että olen aikamoinen korviksien ystävä. Vieläpä isojen sellaisten. Tässä männä päivinä tapahtui pari asiaa:
1) halusin rakentaa tällaisia kivoja skaboja ja tarjouksia uutiskirjeen tilaajilleni sekä Taru Hannan Sisäpiiriläisille 
ja 2) siivosin korvakoruvarastojani, ja siellä oli pakko tehdä pientä KonMarointia
==> syntyi idea tästä korvakoru giveawaysta teille ihanille. Tässä yhdistyy kivasti kierrätys, koska korvakorut ovat oikeasti minun vanhojani sekä iloinen hassun hauskuus, joka toivottavasti piristää teidän päiviänne ja viestii, että minä täällä ihan oikeasti mietin teitä ja haluan teille kaikkea ihanaa <3

 

MITEN HOMMA TOIMII?

Pääset osallistumaan giveaway skabaan alla olevalla lomakkeella, jossa ilmoitat mitkä korvakorut haluasit voittaa. Voit valita yhdet tai vaikka kaikki kolme. Kaikki korvakorut arvotaan kuhunkin korvakoruarvontaan osallistuneiden kesken. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja arvonnan päättymisestä ilmoitetaan myös Taru Hannan Facebook -sivuilla TÄÄLLÄ. Aikaa osallistua giveaway skabaan on 13.8.2018 asti. 

 
korvakorut1.jpg

KORVAKORUT 1

Nämä korvakorut ovat merkkiä You Complete Me - YCM. Mitat noin. 9 x 4 cm. Materiaali on koivupuuta ja ne ovat nikkelittömät. 

Mun mielestä parasta niissä on se, että ne tuo vähän edgeä asuun kuin asuun. 

korvakorut2.jpg

korvakorut 2

Katja Juntunen on tekstiilisuunnittelija ja hän tekee pieniä eriä muutamaa erilaista kukka-aiheista korvakorua. Ihastuin näihin ja tilasin ne itselleni joululahjaksi parina kappaleena - tuplat kuitenkin joutaa nyt jo eteenpäin, koska huomaan, että pidän toista väriyhdistelmää enemmän. 

korvakorut3.jpg

korvakorut 3

Forever21 liikkeestä aikoinaan ostetut korvikset ovat ylisöpöt ja piristävät korvaa kuin korvaa :D

Ketjuosuus on kullanväristä. 

 

OSALLISTUMISLOMAKE

Nimi *
Nimi
Checkbox *
Voit valita yhden tai useamman
Minut saa lisätä Taru Hannan uutiskirjelistalle
Lähetän vain kivoja kirjeitä, joissa on mm. tällaisia kivoja skaboja ja vinkkejä digimarkkinointiin liittyen.
Sano heippa, toivo jotain tiettyä sisältöä, kysy askarruttavaa asiaa tai lataa tekstikenttään mitä vaan nyt haluatkaan kysyä tai jutskailla!