Cart 0
 

Vinkkejä pienyrittäjille

Koska haluan, että me kaikki menestymme, jaan hyväksi toteamiani käytäntöjä ja ohjeita digimarkkinointiin. Uskon pieniin tekoihin, jotka voivat tehostaa pienyritysten toimintaa. Älä yritä tehdä kaikkea itse - delegoi, uskalla heittäytyä - kokeile uusia keinoja, markkinoi uudella tavalla ja ole luova. Ennen kaikkea muista pitää kivaa ja tuetaan toinen toisiamme!

 
maanantaimalli+1.jpg

VINKKEJÄ DIGIMARKKINOINTIIN

Nettisivut, verkkosivut, saitti, www-sivut - rakkaalla lapsella on monta nimeä. Joillekin niiden parissa puuhailu on mukavaa puuhaa, toisille se taas on piinava ja vaikea möykky. Jaan ideoita ja inspiraatiota niiden tekemiseen, joka toivottavasti kannustaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan verkkopresenssin. 

Yksi tapa käyttää sosiaalista mediaa ei päde kaikkiin kanaviin. Kokonaisuus voi olla pelottava, mutta hyvä puoli on se, että oikeasti niiden käyttö on ihan simppeliä ja kuka tahansa voi oppia niiden käytön ja luomaan oman brändin näköistä ja tuntuista sisältöä. Jaan käytännön vinkkejä millä nostat helposti sometekemisesi seuraavalle levelille. Osa jutuista on suomeksi, osa englanniksi ja osa kummallakin kielellä. Jos jostain jutusta herää kysymyksiä, ole yhteydessä niin autan mielelläni! 

insta tricks 1.jpg

ILMAISET DOKUMENTIT 

Aina kun näen tilaisuuden tehdä monistettavan pohjan, hyödyllisen tsekkilistan tms. joka voi tehostaa toimintaani, teen sellaisen jos en löydä sellaista jostain valmiina. Jaan näitä hyödyllisiä tekemiäni pohjia, koska uskon, että niistä voi olla sinullekin hyötyä jos puuhailet sosiaalisen median ja digimarkkinoinnin parissa. Tulet huomaamaan, että rakastan erilaisia arkea helpottavia tiedostoja, valmiita pohjia ja prosesseja. Toivottavasti löydät niistä itsellesikin uudenlaista puhtia työpäiviisi! 

Lähes kaikista dokumenteista löytyy versiot sekä suomeksi että englanniksi eli olkoon sinun tai työntekijöidesi käyttökieli kumpi vain niin löytyy sopiva versio. 

 

UUSIMMAT BISNES VINKIT BLOGISSA

 
DSCF6260.jpg

Kivoja kirjeitä

MINÄKIN VIHAAN SPÄMMIÄ. JOTEN EIPÄ HÄTIÄ, KOSKA Minä lähetän kivoja uutiskirjeitä. Sellaisia, joissa on ilmaisia vinkkejä ja kannustavia viestejä. 

 
laine-testi.jpg
etusivu-väritaustakuva.jpg
 

Moi, olen Taru

Digimarkkinoinnin moniottelija ja somen suurkuluttaja, verkkosivujen suunnittelija ja tuottaja, projektipäällikkö, ja lifestyle bloggaaja. 

Autan pienyrityksiä löytämään polkunsa digitaalisessa maailmassa. Pyrin itse elämään siten, että luovuudella on tilaa kukkia, vaikka nautin siitä olemalla välillä hyvinkin organisoitu. Juon paljon teetä (maidolla) ja rakastan isoja korvakoruja, kyniä, vihkoja ja isoja pieniä arjen seikkailuita. 

Jaan Inspiraatiota, käytännön ohjeita ja rohkaisua pienyrittäjille miten olla luova ja päämäärätietoinen bisneksessä, etenkin digitaalisessa maailmassa. Haluan auttaa sinua luomaan sisältöä ja strategioita, jotka tekevät vaikutuksen, auttavat luomaan yhteyksiä ja erottuvat digimaailmassa. 

"Life is short. Use those special pens"

 
Welcome - Divider - pencils2.jpg

Kivoja kirjeitä

MINÄKIN VIHAAN SPÄMMIÄ. JOTEN EIPÄ HÄTIÄ, KOSKA Minä lähetän kivoja uutiskirjeitä. Sellaisia, joissa on ilmaisia vinkkejä ja kannustavia viestejä. 

 
laine-testi.jpg

Uusimmat blogipostaukset

 
 

mun Missio:

Voimaannuttaa pienyrittäjiä tekemään sellaista markkinointia, joka saa heidät erottumaan ja luomaan yhteyksiä.

Haluan voimaannuttaa ja antaa työkaluja pienyrittäjille, jotta he pystyvät rakentamaan sellaisen digitaalisen markkinoinnin paletin, että he erottuvat verkossa ja pääsevät luomaan merkityksellisiä yhteyksiä.

 
 

Moikka, mä olen Taru

 
About me - 1-2.jpg

I JUST WANNA GO ON MORE ADVENTURES, BE AROUND GOOD ENERGY, CONNECT WITH NEW PEOPLE AND LEARN NEW THINGS AND GROW.

Siinä englanniksi lyhyesti voimat mitkä mua vie eteenpäin. Olen sellainen yhdenlainen järkkäilijä - olen oikeastaan tehnyt sillä uraninkin markkinoinnin projekteja vetäen. Nykyään autan pienyrityksiä loistamaan digitaalisessa maailmassa. Omistan aivan liikaa kyniä ja vihkoja, rakastan isoja korvakoruja ja kauniita sisustuksia ja juon paljon teetä (maidolla of course). 

 

 

 

SOMETIMES I FEAR THAT I WILL FALL, BUT THEN AGAIN, WHAT IF I CAN FLY

Olen asunut Englannissa, Tanskassa ja tällä hetkellä asumme perheeni kanssa Etelä-Kaliforniassa, Huntington Beachilla. Tykkäämme myös reissata paljon - lähelle ja kauas. Haluan jakaa kaiken sen kauniin mitä matkoillamme näemme. 

About me - 2.jpg

About me - 3.jpg

DON'T BE SHY TO ASK FOR HELP

Olen työskennellyt markkinoinnin parissa yli 10 vuotta. Siinä jos jossain oppii, että kaikkea ei tarvitse eikä voi tehdä itse. Viisas yrittäjä delegoi ja valjastaa oikeanlaiset kumppanit auttamaan niissä asioissa, jotka eivät ole omaa ydinosaamista. 

Minulla on sekä liiketoiminnan/ markkinoinnin, että visuaalisen viestinnän ja multimedian kansainväliset tutkinnot (BBA - Marketing & Management & AP Multimedia designer). Kokemukseni ja harrastuneisuuteni ovat kerryttäneet nykyisen taitokomboni; kaikki pienyrityksien tarvitsemat digimarkkinointitoiminnot.


"SOME DAYS YOU EAT SALADS AND GO FOR A RUN. SOME DAYS YOU EAT CHOCOLATE AND STAY IN YOUR PJ’S. IT’S CALLED BALANCE."

Kun en työskentele nettisivujen tai digimarkkinoinnin parissa tai näpyttele blogiani, minut löytää todennäköisimmin uimasta tyttäreni kanssa, tutustumassa johonkin uuteen ravintolaan, kaupunkiin tai kauppaan ja silloin tällöin myös kuntosalilta. Uskon, että elämä on mukavampaa kun on löytänyt itselle sopivan mixin asioita mistä pitää ja löytänyt niiden välille hyvän tasapainon. 

About me - 4.jpg

Jutellaan mistä vaan, ota rohkeasti yhteyttä: taru(@)taruhanna.com

 

Ilmaiset dokumentit

 

Koska, kuka nyt ei tykkää ilmaisesta ja hyödyllisestä kamasta?

 
 

TYÖKALUJA SOSIAALISEEN MEDIAAN

 
 
Some-image-sizes_ENG.png

SOCIAL MEDIA IMAGE SIZES CHEATSHEET (2017)

Do you ever find yourself wondering what the correct image sizes are to different social media channels? Or have you checked them but you can't remember what they are when you need them? This cheatsheet will help you get that information easily.

Some-image-sizes_FIN.png

SOSIAALISEN MEDIAN KANAVIEN KUVAKOOT LUNTTILISTA (2017)

Mietitkö joskus mitkä ovat oikeat kuvakoot eri somekanavien kuville? Tai oletko tarkistanut ne joskus, mutta ne ei ikinä muistu mieleen? Tästä lunttilistasta löytyy kaikki yleiset tarvittavat kuvakoot eri somekanaviin. 

 
 
 

TAUSTAKUVIA LÄPPÄRILLE JA PUHELIMELLE

 
 
Wallpaper_begentle.png

BE GENTLE WALLPAPER

Download this image and save it as your desktop wallpaper to cheer up your work days.

Lataa tämä kuva ja tallenna se työkoneesi taustakuvaksi piristämään työhetkiäsi.

Wallpaper_dots.png

DOTS WALLPAPER

Download this image and save it as your desktop wallpaper to cheer up your work days.

Lataa tämä kuva ja tallenna se työkoneesi taustakuvaksi piristämään työhetkiäsi.

 

Miten voin auttaa?

Palvelut - nettisivut.png

Verkkosivut ja -kaupat

Tarvitsetko nettisivut ja/tai -kaupan? Ovatko nykyiset verkkosivusi vanhentuneet tai kaipaat niihin muutosta? Haluaisitko luoda uuden blogin?  Suunnittelen ja toteutan simppeleitä, asiakasystävällisiä ja brändiä tukevia verkkosivuja pienyrityksen tarpeisiin räätälöitynä. Tekemäni sivut ovat mobiilioptimoituja ja sinun on helppo päivittää niitä itse. Ja tehdäänpä ne vielä pienyrityksille sopivalla budjetillakin. 

Palvelut - markkinointi.png

Digitaalinen markkinointi

Haluatko apua digitaalisen markkinoinnin suunnitteluun ja/tai toteutukseen? Voit ulkoistaa digimarkkinointisi minulle joko osittain tai kokonaan. Tai ehkä haluat hoitaa markkinointiasi itse, mutta et oikein tiedä mistä aloittaa? 

Luodaan digimarkkinointipaletti juuri sinun tilanteeseesi sopivaksi siten, että asiakkaat löytävät luoksesi ja he voivat olla osa brändisi tarinaa.

Palvelut - inspiraatio.png

Ideoita ja inspiraatiota

Olen blogannut vuodesta 2010 saakka. Kaikki blogini ovat olleet digitaalisia muistivihkojani, jonne olen kirjannut hyödyllisiä ja kauniita asioita. Tällä hetkellä jaan blogissani vinkkejä pienyrityksen pyörittämiseen ja markkinointiin, hyväksi todettuja DIY ideoita kauniin arjen pyörittämiseen, hauskoja puuhia lasten kanssa tehtäväksi, sekä inspiraatiota kivojen kauppojen ja paikkojen muodossa. 

ETUSIVU-WAVE-valkoinen-vaalea.jpg

INSTAGRAM

 

@tarusalokangas