Taru-Salokangas.jpg

Moi, olen Taru

Suunnittelen ja tuotan Squarespace verkkosivuja pienyrityksille sekä koulutan DIY innokkaita yrittäjiä tekemään verkkosivuja ja digitaalista markkinointia itse.

Olen markkinoinnin ja projektihallinnan ammattilainen. Asun perheeni kanssa Etelä-Kaliforniassa ja pyöritän toimintaani pääasiassa täältä käsin, joten toiminnassani saattaa olla vivahdus palmujen havinaa ja merituulta.

Mun lempparijuttuja:

  • Tee maidolla

  • Isot korvakorut

  • Kauniit kahvilat, hotellit ja pikkuputiikit

  • Kynät ja vihot

Sielunmaisema: Suomen syksy

Lemppari matkakohde: Hawaii ja Uusi-Seelanti

Lemppari kaupunki: Lontoo

 
 
 

Miksi teen mitä teen?

Hoitaaksesi markkinointia sinun tulee ymmärtää markkinointiviestinnän lainalaisuuksia, verkkosivujen anatomiaa ja SEO toimintoja, Instagramin orgaanisen kasvun kulmakiviä, uutiskirjepalveluiden käyttöjärjestelmiä, Facebook -pikseleitä jne. Sinun tulee myös osata tehdä itse tai osata ostaa sisällöntuotannon palveluita, jotta valokuvasi, tekstisi ja somekanavien mainoksesi tukevat brändiäsi, nettisivusi löytyvät hakukoneista ja jotta voit erottautua positiviisesti verkossa.

Olen täällä auttamassa digitaalisessa markkinoinnissa, koska sinun tulee keskittyä siihen mikä on juuri sinun core osaamistasi. Autan sinua tekemään omat nettisivut (tai voin tehdä ne puolestasi) niin, että ne kohtaavat nykyajan standardit, löytyvät hakukoneista, tukevat brändiäsi ja auttavat myymään palveluitasi. Ja mikä tärkeintä, neuvon miten käytät verkkosivujasi niin, että ne eivät ole vain kaunis kuori nettisivujen meressä. Autan lanseeraamaan sivustosi niin, että se saa katsojia ja luomaan digitaalisen strategian, jossa verkkosivusi ovat selkeä osa yrityksesi muuta markkinointia.

Tämän kaiken teen rakkaudesta digiin ja viestintään, juon siinä matkan varrella paljon teetä (maidolla) ja käyn mielelläni keskusteluja kanssasi Instagramissa. Tule sanomaan mulle moi @tarusalokangas!

 
taru-hanna-esittely.jpg
 

Ollaan kavereita Instagramissa:

Löydät minut @tarusalokangas