Cart 0
 
 
 

Ajatuksella tehtyjä Squarespace verkkosivuja

ETUSIVU-MAIN-BANNER-6.jpg
 
 
ETUSIVU-1.png

NETTISIVUT

Suunnittelen ja tuotan nettisivuja pienyrityksille sopivassa muotissa Squarespace -alustalla.

 
ETUSIVU-2-pinkki.png

KURSSIT

Loppuvuodesta 2019 valmistuu ja avaa ovensa Tee nettisivut itse Squarespacella -verkkokurssi.

 
ETUSIVU-3.png

KAUPPA

Verkkokaupastani voit ostaa resursseja digitaalisen markkinoinnin maailmaan. Osa tuotteista ovat ilmaisia.

 

 

 
 
ETUSIVU-grafiikka1.jpg
 
 
 

Moikka, olen Taru

 

Kiva digitavata! Perustin tämän nettisivuputiikin ja digimarkkinoinnin koulutusnurkkauksen auttaakseni pienyrittäjiä digimarkkinoinnin haasteissa. Suunnittelen ja tuotan Squarespace -verkkosivuja luoville pienyrityksille sekä koulutan DIY innokkaita yrittäjiä tekemään verkkosivuja ja digitaalista markkinointia itse.

Asun Etelä-Kaliforniassa, mutta sydämeni sykkii koti-Suomelle.

 
 

tilaa kiva uutiskirje:

Minäkin vihaan spämmiä. Ei hätää, lähetän vain kivoja uutiskirjeitä. Sellaisia, joissa on ilmaisia vinkkejä ja kannustavia viestejä.

Lähetän uutiskirjeitä n. kerran kuussa ja vain silloin kun minulla on sinulle jotain kivaa ja/tai hyödyllistä kerrottavaa digimarkkinointiin liittyen.

 
ETUSIVU-1-tausta2.jpg
 

Haluan jättää jäljen

Missioni on voimaannuttaa ja antaa työkaluja markkinointiin pienryrittäjille, jotta he voivat rakentaa omia unelmiaan. Vaikka markkinoinnissa ja bisneksessä data yleensä kertoo mikä toimii ja mikä ei, en silti mittaa omassa toiminnassani menestystä rahassa tai numeroissa. Tärkein tavoitteeni on vaikuttaa positiivisesti tähän maailmaan niillä keinoilla mitä minulla on. Haluan auttaa sinua ja kaltaisiasi yrittäjiä ja yrittäjyydestä haaveilevia ahkeria tekijöitä löytämään ilon markkinointiin ja näkemään miten se voi avata sinulle ovia ja toimia osatekijänä matkallasi sinne minne haluat mennä.

 

35+

tehtyä verkkosivua

Olen saanut kunnian tehdä monille pienyrittäjille verkkosivut, jotka toivottavasti vievät heidän sanomaansa ja viestiään eteenpäin heille ainutlaatuisella tavalla. Kiitos jokaiselle.

Taru suunnitteli ja toteutti nettisivuni ja yhteistyö hänen kanssaan oli äärimmäisen antoisaa! En voisi olla tyytyväisempi. Tehokasta, silti kiireetöntä, ja aivan huipulla lopputuloksella, jossa yhdistyvät omat visiot ja Tarun asiantuntijuus se suhteen, mikä todellisuudessa toimii. Mahtava Taru, lämmin kiitos yhteistyöstä! Ei viisi tähteä riitä.
— Oonasofia Saukkonen
 

800+

digimarkkinoinnin kurssilaista

Olen kouluttanut sekä yrittäjiä että yrittäjyydestä haaveilevia suunnittelemieni haasteiden ja miniverkkokurssien kautta sekä yksityisesti konsultoiden. Parasta on kun näkee, että joku käyttää oppimaansa käytännössä ja se toimii ja auttaa heitä olemaan sen yhden kuvan tai tekstin tai teknisen oivalluksen lähempänä omaa tavoitettaan.

Olen tosi iloinen, että löysin juuri sinun kurssisi, vaikka olen nähnyt samankaltaisia toteutettavan ilmaiseksi myös muualla. Olit aktiivisesti mukana koko kurssin ajan ja käytit varmasti PALJON aikaa osallistujien tilien seuraamiseen ja kommentointiin. Olit aito ja helposti lähestyttävä, et siloiteltu kauluspaitainen asiantuntija, vaan kaltaisemme pienyrittäjä joka kuitenkin tietää asioista paljon enemmän kuin me. Olen itse opettaja, niin olen ihan fiiliksissä, miten hienosti toteutit tehtävänannot ja sait kaikki mukaan sitoutettua ja suoriutumaan. Ei ole varmastikaan helppo homma tässä digiajassa. Kiitos siis sinulle!
— Sanna Rintala
 
 

16+

vuotta digimarkkinoinnin parissa vietettyä vuotta

Olen aloittanut digitaalisen markkinoinnin opinnot vuonna 2003. Diginörtti olen kuitenkin ollut siitä asti kun nettimodeeemit olivat vielä kiinni puhelimien kanssa samoissa pistokkeissa. Digitaaliseen markkinointiin liittyviä töitä olen tehnyt vuodesta 2004 alkaen - suunnittelua, tuotantoa ja projektien vetämistä.

 

Ollaan kavereita Instassa: @tarusalokangaswork